Mina bröst hänger!!

Mm dem HÄNGER, tror jag gått ner i vikt för det syns på brösten, jag behöver inte väga mig utan när jag har tax öron till bröst så har jag gått ner i vikt!! Men måste väga mig så jag vet säkert!! Tack å hej , bröst pastej!!


Tja

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, går varken bra ellä dåligt. Men ner ska jag!!! Å vet inte men skriva om mat ä lite tråkigt å träningen ä inte mycket att skriva om heller, men skriver väl nå när jag har mer å skriva!!!:) Tack å hej!!


Mumma!!!

Kan säga att nyttigare mat ä nog godare än onyttig mat, och man känner sig bättre!!


Hej å hå tjockis består!!

Ja det tar ju inte två veckor å bli smal inte:) Det får ta tid, jag tror det ä bra att gå ner sakta, inte för fort. Men det viktigaste för mig är att må bra och vara pigg, det är främsta anledningen till att jag vill gå ner, bli bättre i min rygg!! Sen att ha kläder man inte kan ha nu är ju ett plus!!:) Dä va dä, slarvar med träning men det går bra med maten, så ska skärpa mig, måste ju svettas lite granna!!!:) Tack å hej!!


Lite dålig på att skriva!!:)

Är dålig på att skriva, haft lite ont med tid och inte riktigt orkat!! Men det går bra med tjockisen:) Äter bra, men slarvat med att räkna kalorier men ska väl komma igång snart. Å mer träning på schemat också ska det bli. Tack å hej!!:)


RSS 2.0